Sluit je aan

Je kunt je op twee manieren bij onze beweging aansluiten. Je kunt je kennis met ons delen of je kunt je geld met ons delen. Dat laatste kan door te doneren of door je fonds bij ons onder te brengen.

Sluit je bij ons kennisnetwerk aan

Wat zou het mooi zijn als ook jij je bij ons aansluit. Want ook jij hebt kennis waarmee je anderen weer verder kan helpen. Als je een aanvraag bij ons indient, ga je automatisch deel uitmaken van ons kennisnetwerk, waardoor je met jouw opgedane kennis ook weer andere initiatieven verder kunt helpen.

Je moet dus bereidt zijn om ook jouw kennis te delen. In de praktijk komt het er op neer dat we jouw initiatief kunnen koppelen aan een soortgelijk initiatief in Twente. Natuurlijk vragen we dit eerst aan je. Waarom doen we dit? Samen leren we meer en zo help jij ook anderen om verder te komen. Dat is de inzet die we van je vragen als je bij ons aanvraagt.

Beschik je als individu of als organisatie over kennis die waardevol is voor anderen en wil je dat graag delen? Dan kun je je ook aanmelden als kennispartner van het Twentse Noabers Fonds. Gebruik daarvoor onderstaande deelknop.

Doneer/sponsor en deel. Steun het fonds voor nog meer mooie initiatieven

Het kan natuurlijk zijn dat je ons fonds ook financieel wilt ondersteunen. Daarvoor is het mogelijk om te doneren/sponsoren. Misschien beheer je zelf wel een fonds of wil je als (grote) ondernemer met een kloppend hart voor Twente bijdragen aan een nóg mooier Twente. Voor al deze – en ongetwijfeld nog meer – mogelijkheden kun je het beste contact opnemen met het bestuur via Reinder Witting.

Mocht je nu alvast geld willen delen met ons dan kan je hiervoor gebruik maken van ons bankrekeningnummer: NL30 RABO 0343 3742 77

QR-code-twentsenoabersfonds

Scan de QR-code om te betalen voor Donatie Twentse Noabers Fonds