Voorbij Corona

Initiatiefnemer:
Stichting Mooi verhaal

Voorbij Corona laat in de maand december 2020 33 prachtige opnames zien van Twentenaren, oud en jong, bekend en onbekend. Wat zijn wij trots dat we voorbij corona , voor – bij corona kunnen laten zien!
Iedere dag wordt er een filmpje uitgezonden op ons eigen YouTube kanaal, op onze eigen Facebook en op ons eigen Instagram account.
1Twente zendt het ook iedere dag uit tijdens hun actualiteitenprogramma om 20.00 en 22.00 uur. Daarnaast delen allen deelnemers het breed op hun eigen social media. Sommige opnames zijn al meer dan 20.000 keer bekeken! Wat ook mooi is, is dat we voor iedere doelgroep wel een of meerdere opnames hebben kunnen maken.
De reacties die we krijgen zijn zo positief en zo hartverwarmend en het lijkt er ook op dat iedere opname ook daadwerkelijk en gelukkig, licht brengt in deze bizarre tijd.
En dat is waarom we hiermee begonnen zijn! Om lichtpuntjes voor elkaar te kunnen zijn en om lichtpuntjes te brengen in deze bijzondere maand die door Corona steeds ingewikkelder wordt. Kijk voor de films naar het onderstaande youtube kanaal

 

https://www.youtube.com/channel/UChFUByQbt2JAdPAh9NNLkCw
Sector: Welzijn

Toegewezen op: 13 december 2020