The GAP

Initiatiefnemer:
The GAP Haaksbergen

The GAP wil een braakliggend terrein in Haaksbergen inrichten zodat alle inwoners er plezier van kunnen hebben. ‘We willen er een park van maken waar iedereen elkaar kan ontmoeten en samen met partijen zoals IVN wordt het ook een plek voor natuureducatie. Daarom hebben we een crowdfund actie opgezet en dat heeft geholpen. We hebben inmiddels al een behoorlijk bedrag binnen.  Daarnaast krijgen we ook in natura spullen zoals picknickbanken en een watertap. We merken dankzij de actie, dat er veel betrokkenheid is en dat is precies wat we voor ogen hebben; een park voor en door iedereen in Haaksbergen!’

The GAP heeft gekozen voor een crowdfund platform waarbij het mogelijk is om naast donaties, ook vrijwilligers te vinden. ‘We vinden het belangrijk dat het een park wordt voor iedereen, waarin mensen betrokken worden bij de plannen, het creëren, onderhouden en natuurlijk vooral ook het gebruiken van het park.

Steentje bijdragen
Je kan een donatie doen of aanmelden  als vrijwilliger en bijvoorbeeld meehelpen in het onderhoud. Kijk voor meer informatie op The Gap Haaksbergen.

 


Sector: Combinatie sectoren

Toegewezen op: 3 juni 2021